In Memorium: Sjon Huisman
05-11-2018 00:00:00

Vorige week ontvingen we het zeer trieste nieuws over het overlijden van de heer Sjon Huisman op de leeftijd van 65 jaar.


Sjon werkte 45 jaar voor de Nederlandse overheid, voornamelijk bij de incidentorganisatie van Zee & Delta van Rijkswaterstaat. Hij raakte vanaf het begin betrokken bij dit werk en was altijd zeer toegewijd aan het bevorderen van een goede voorbereiding en reactie op maritieme rampen voor het behoud van schone zeeën en natuur. Sjon was een van de drijvende krachten achter het opstellen van de Bonn Agreement code. Zowel op nationaal als internationaal niveau leverde hij grote bijdragen en had hij een enorm netwerk. Ook was Sjon vanaf het begin van oprichting van de Spill Response Group Holland betrokken en heeft hij altijd zijn ervaring gedeeld en ontwikkelingen gestimuleerd. Vanwege zijn humor en vriendelijke karakter kenden de meest betrokken mensen Sjon. We verliezen met hem veel kennis en ervaring over oliebestrijding.  


We herinneren ons Sjon als een sterke persoonlijkheid, die altijd met passie en hoge energie werkte. Naast zijn werk hield Sjon van wegwielrennen. Eerst in competitie, later met zijn zoon op vakantie. Gelukkig was hij in staat om dit tot voor kort te doen. We zullen hem allemaal missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.  MEMBERS

Powered by: WebBuro WebBuro